Groep 1-2

In groep 1-2 zitten de jongste kinderen van onze school. Juf Diana is op maandag en dinsdag in de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag is Juf Jeanet er. Er wordt uiteraard spelend geleerd, buiten gespeeld, geknipt, geplakt, gepuzzeld. Spelen in de bouwhoek, huishoek of aan de zandtafel. Alles kan en mag. Ook leren we omgaan met nieuwe media en wordt er regelmatig in het Engels gesproken door de juffen en kinderen.

In het kader van de lente/pasen weken hebben de kinderen van groep 1-2 niet alleen gepraat en geknutseld over eieren. Ze hebben ook gekookt met eieren! En natuurlijk geproefd. De woorden dooier, eigeel, eiwit, schaal, spiegelei, etc blijven natuurlijk veel beter onthouden als je er lekker van kunt snoepen.