Themaweken

De themaweken zijn weer van start gegaan. Het thema dit jaar is reizen.
De kinderen zijn de afgelopen weken aan de slag gegaan met dit thema. Ze zijn op reis gegaan in de ruimte, in de wereld, in de geschiedenis en ook in de natuur. Hiervoor gebruiken we de methode Blink en kleuterplein maar ook reizen de kinderen zelf. Groep 7 en 8 zijn op kamp gegaan en hebben in de Meestoof een reis door de tijd gemaakt, ze zijn aan boord gegaan van de SS Medusa voor een bootreis en ze zijn op ontdekking gegaan in de wilde natuur van Tholen. Groep 1 t/m 6 zijn naar 's Heer Arendskerke afgereisd om in het klokhuus van alles te ontdekken.
In de workshop van Madscience reizen de kinderen ten slotte nog af naar de vreemde wereld van de natuurwetenschappen met als thema reizen in de ruimte.
Ook de kinderboekenweek is op 2 oktober weer van start gegaan met het thema reizen. In boeken maken we de meest waanzinnige reizen in onze fantasie.
Wilt u al hun werk komen bekijken? Dan bent u op donderdag 10 oktober tussen 18:30 en 19:30 van harte welkom op onze school.