Kennismaken

Vertrouwenspersoon

Het kan zijn dat een leerling of ouder over een probleem of geschil wil praten met een vertrouwenspersoon. Stichting OcTHO heeft en interne en externe vertrouwenspersoon.

Interne vertrouwenspersoon

Onze interne vertrouwenspersoon is Jolijn Ten Cate.

Als ouder kun je ontevreden zijn over bepaalde zaken op school. Meestal kunnen deze klachten in onderling overleg opgelost worden. Je kunt in alle gevallen de leerkracht en de schoolleiding aanspreken. Als je er met de leerkracht en de schoolleiding niet uitkomt en de klacht naar jouw mening niet naar behoren is opgelost, dan kun je overleggen met mij. Als vertrouwenspersoon luister ik naar jouw klacht en kijken we samen welk traject het best kan worden ingezet om deze klacht op te lossen. Als dat nodig is, breng ik je in contact met de externe vertrouwenspersoon voor verdere begeleiding in de klachtprocedure.

Zowel leerlingen als ouders zijn welkom. Je kunt bij mij aankloppen, bellen via 0166-667110 of mailen naar j.tencate@octho.nl

Externe vertrouwenspersoon

Elke de Beyer
Werkdagen: maandag t/m donderdag
Tel. nr.: 06-52889686
E-mail : info@elkedebeyer.nl
Website: www.elkedebeyer.nl

Team

Maak kennis met het team van De Oosterschelde

Onze missie en visie

Obs Oosterschelde staat voor een open verbinding met leerlingen, ouders en leerkrachten. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar waar we kunnen. We zijn betrouwbaar, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Aanmelden kennismaking

Ben je benieuwd naar onze school en wil je meer weten? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding! We vertellen je graag alles over onze school en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.