Kennismaken

Stichting OcTHO

IMG_8067

OcTHO is een stichting voor openbaar onderwijs met acht basisscholen in de gemeente Tholen. Met 95 medewerkers werken we elke dag vol energie samen om zo’n 800 leerlingen in een veilige omgeving optimaal op het vervolgonderwijs voor te bereiden.

Onder het motto ‘Samen EigenWijs’ kiest OcTHO er bewust voor om vanuit de eigenheid van elke school en elke dorpskern in de gemeente Tholen samen te werken aan sterk openbaar onderwijs voor alle kinderen in de gemeente. Het is belangrijk dat kinderen, ouders en leerkrachten zich elke dag welkom voelen op onze scholen. Vanuit deze positieve grondhouding geven we iedereen elke dag weer een nieuwe kans om het beste van zichzelf te geven.

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. Met elkaar gaan we voor goed onderwijs. We leren van en met elkaar, zijn ambitieus, maar behouden focus. Door de omgang met onszelf, de ander en de wereld om ons heen worden we steeds wijzer. We hebben lef, houden van vernieuwend denken en handelen en tonen ondernemerschap. Bovendien durven we ons daarbij kwetsbaar op te stellen. Niet voor niets is ons motto: Samen EigenWijs.

Team

Maak kennis met het team van De Oosterschelde

Onze missie en visie

Obs Oosterschelde staat voor een open verbinding met leerlingen, ouders en leerkrachten. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar waar we kunnen. We zijn betrouwbaar, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Aanmelden kennismaking

Ben je benieuwd naar onze school en wil je meer weten? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding! We vertellen je graag alles over onze school en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.